2019

15 mei 2019

Beste zijspan vrienden

De routes voor de 8e Etten-Leurse Zijspanrit zijn gecontroleerd en diverse deelnemers hebben zich al aangemeld. De weergoden zijn ons ook gunstig gezind. Dus niets staat je in de weg om Zondag 19 mei naar Etten-Leur te komen.

De start is op Zondag 19 mei a.s. om 10:30 uur bij Grand Café De Butler aan de markt 8, 4875 CE, Etten-Leur. De koffie staat hier vanaf 10:00 uur klaar.

Deelname aan de Etten-Leurse Zijspanrit is gratis. De routes voor zowel de Garmin als TomTom navigatie toestellen zijn hier te downloaden. De ITN routes zijn voor de oude TomTom navigaties. De GPX route is voor de Garmin en de nieuwe TomTom 400, 500 en 550. Mocht je er niet aan uit komen dan kunnen wij zondag ter plaatse ook nog de routes laden.

Omdat wij graag willen weten met hoeveel zijspancombinaties en personen we rekening moeten houden, verzoeken wij je om hier het inschrijfformulier in te vullen. Als je het inschrijfformulier al een keer ingevuld hebt hoef je het niet opnieuw in te vullen.

Wij hopen jullie op 19 mei te zien op de gezellige Markt van in Etten-Leur!

Met vriendelijke groet

Zijspanteam Etten-Leur

P.S. De rit is exclusief voor zijspan combinaties.

Onderstaand de weersverwachtingen voor Zondag 19 mei in Etten-Leur.

14 april 2019

Beste zijspan vrienden

Wij willen u uitnodigen voor de:

8e “Etten-Leurse Zijspanrit” op 19 mei 2019.

De start is evenals voorgaande jaren om 10:30 uur bij Grand Café De Butler aan de markt 8, 4875 CE, Etten-Leur. De koffie staat hier vanaf 10:00 uur klaar.

Deelname aan de Etten-Leurse Zijspanrit is gratis. Om de geen overlast te bezorgen aan de overige weggebruikers, wordt er gereden in kleine groepjes of individueel. De routes zijn vanaf donderdag 14 mei te downloaden via onze website. De routes worden aangeboden voor zowel de Garmin als TomTom navigatie toestellen. Heb je niet de beschikking over een navigatie, dan is er altijd wel iemand waar je bij aan kunt sluiten.

Wij hopen jullie op 19 mei te zien op de gezellige Markt van Etten-Leur!

Omdat wij graag willen weten met hoeveel zijspancombinaties en personen we rekening moeten houden, verzoeken wij u om hier het inschrijfformulier in te vullen.

Met vriendelijke groet

Zijspanteam Etten-Leur

P.S. De rit is exclusief voor zijspan combinaties.

 

18 december 2018

Het was even zoeken voor de datum van 2019 om geen andere organisaties van zijspan evenementen in de wielen te rijden. We hebben besloten om de 8e Etten-Leurse Zijspanrit op 19 mei 2019 te organiseren De start is zoals de laatste jaren om 10:30 Bij Grand Café De Butler aan de markt 8 4875 CE Etten-Leur. De koffie hier vanaf 10:00 klaar.

Het is mogelijk om twee ritten te rijden van ongeveer 80 km, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar 1 zijspanrit van 80 km te rijden. Zowel de start, pauze als finish is bij Grand Café De Butler op de Markt in Etten-Leur.
Wil je wel 1 zijspanrit rijden, maar later starten dan is dat geen enkel probleem. Vrijheid Blijheid. Hierdoor verwachten we een komen en gaan te krijgen van zijspannen op de Markt in Etten-Leur. Heb je geen zin om mee te rijden maar wil je alleen zijspannen komen kijken dan ben je ook van harte welkom op de gezellige Markt in Etten-Leur.

Wij hopen iedereen op 19 mei a.s. te zien in Etten-Leur!

Met vriendelijke groet
Zijspanteam Etten-Leur

P.S. Het blijft een rit exclusief voor zijspannen.

Advertenties